DKK 258,75 (DKK 257,54 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Musik for Broen

04.04.2018 18:30-22:00 Designmuseum Danmark , København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 258,75 (DKK 257,54 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

I forbindelse med en vidunderlig aften i selskab med Erann DD og 2-retters middag på Designmuseum Danmark, støtter du Broen Danmarks musikpulje for udsatte børn og unge.

'Musik for Broen' - Få en uforglemmelig velgørenhedsaften i selskab med Erann DD


'Musik for Broen' har til formål at indsamle penge til Broen Danmarks musikpulje, så vi sammen kan være med til at give udsatte børn og unges liv en sødere melodi i hverdagen og en bedre "klang" i fremtiden.


'Broen Danmark' er en velgørenhedsforening, som hjælper børn og unge til at få en aktiv fritid. Broen Danmarks lokalforeninger var i 2017 med til at hjælpe ca. 4.800 børn og unge til en mere meningsfuld fritid.


Ved deltagelse i ’Musik for Broen’ kan du ikke blot se frem til en aften i skønne omgivelser fyldt med stemning, musik og lækker mad, men også være med til at fremme en positiv fremtid for udsatte børn og unge.


Hele overskuddet går direkte til Broen Danmark - pulje til mere musik.


Aftenen vil byde på:

- Oplæg ved Broen Danmark

- 2-retters middag inkl. vand og kaffe af Klint - Designmuseum Danmarks Café

- Akustisk koncert m. Erann DD

- Offentliggørelse af eventens samlede donationsbeløb 


80% af billetsalget går ubeskåret til BROEN Danmark. Alle medvirkende stiller sin arbejdskraft gratis til rådighed for velgørenhedseventen, og en række firmaer har sponsoreret b.la. kaffe og vin for at nedbringe udgiften til middagen. Musikken er frit stillet til rådighed af Koda og Gramex uden betaling.



Kærlig hilsen,


Amanda Vodder Allenberg, Camilla Von Benzon Hollesen, Christine Islev-Noes, Kristian Hjelm, Laura Klingert, Nikolas Laursen & Simon Ab Olsen fra Cphbusiness Academy